Økonomi-/regnskabsmedarbejder

Home Ledige stillinger Økonomi-/regnskabsmedarbejder

Økonomi-/regnskabsmedarbejder

Grundet stor opgavetilgang søger vi en økonomi-/ regnskabsmedarbejder, som har lyst til at indgå i vores erhvervsserviceafdeling med 4 engagerede medarbejdere.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du kommer til at arbejde i et uformelt og engageret miljø med attraktive ansættelsesvilkår og gode personaleforhold. Du kan selv vælge om stillingen skal være på fuld tid eller på deltid.

Du vil indgå i vores Erhvervsserviceafdeling som i forvejen har 4 medarbejdere. Huset består desuden af ca. 20 revisorer og en administrationsenhed. Vi holder meget af et godt sammenhold og har løbende sociale aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og tilrettelægges efter dine kompetencer og udvikling. Der vil selvfølgelig være mulighed for sparring med de øvrige i afdelingen.

De primære arbejdsopgaver kunne se således ud:

  • Bogførings- og afstemningsopgaver
  • Oprettelse af betalinger
  • Lønadministrationsopgaver fra 1 til flere hundrede medarbejdere
  • Momsafstemning/-angivelser
  • Ledelsesrapportering
  • Øvrige ad-hoc opgaver

Vi ser gerne at du har erfaring som økonomi-/regnskabsmedarbejder, og vi ser også gerne, at du kan arbejde selvstændigt. Du vil komme til at arbejde med en lang række kunder, både med delvise samt komplette bogholderifunktioner. Vores kunder spænder bredt indenfor forskellige typer erhvervsvirksomheder. Nogle af arbejdsopgaverne vil finde sted ude hos vores kunder.

Du er vant til at holde hovedet koldt i travle situationer. Du brænder for økonomiområdet med alle dets interessante faglige udfordringer. Du kender til skarpe deadlines og vigtigheden af at være fleksibel, resultatorienteret og gerne up to date omkring praktisk erfaring af nyere dato med økonomi- og rapporteringsopgaver. Det er et ekstra plus, hvis du har arbejdet i e-conomic.

Lyder dette som noget for dig, så send endelig din ansøgning vedlagt CV og eventuelle relevante eksamenspapirer til regnskab@pkf.dk. Vi holder løbende samtaler.

 

Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.