Økonomi-/regnskabsmedarbejder

Home Ledige stillinger Økonomi-/regnskabsmedarbejder

Økonomi-/regnskabsmedarbejder

Grundet stor opgavetilgang søger vi en medarbejder, som har lyst og evne til at indgå i vores erhvervsserviceafdeling med 3 engagerede kolleger.

De primære arbejdsområder vil være følgende

  • Bogførings- og afstemningsopgaver
  • Oprettelse af betalinger
  • Lønadministrationsopgaver fra 1 til flere hundrede medarbejdere
  • Momsafstemning/-angivelser
  • Ledelsesrapportering
  • Øvrige ad-hoc opgaver 

 

 

Vi lægger vægt på, at du har erfaring fra en lignende stilling og kan arbejde selvstændigt. Du kommer til at forestå det fulde bogholderi for forskellige typer erhvervsvirksomheder. Nogle af arbejdsopgaverne vil finde sted ude hos vore kunder. Det er et ekstra plus, hvis du er hjemmevant i forskellige bogføringsprogrammer og har arbejdet i e-conomic. Du har formentlig en uddannelse inden for regnskab/økonomi som f.eks. Financial controller / Finansøkonom eller lignende.

Du er vant til at holde hovedet koldt i travle situationer. Du brænder for økonomiområdet med alle dets interessante faglige udfordringer. Du kender til skarpe deadlines og vigtigheden af at være fleksibel, resultatorienteret og gerne up to date omkring praktisk erfaring af nyere dato med økonomi- og rapporteringsopgaver.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du arbejder i et internationalt, uformelt og engageret miljø med attraktive ansættelsesvilkår og gode personaleforhold. Du kan selv vælge om stillingen skal være på fuld tid eller på deltid.

Hvis du mener, at dit navn skal stå på vores næste ansættelseskontrakt, så send din ansøgning vedlagt CV og eventuelle relevante eksamenspapirer til regnskab@pkf.dk.

Vi holder løbende samtaler.

 

Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.