PKF Munkebo Eriksen Funch

PKF Munkebo Eriksen Funch
Ledige stillinger

Home Ledige stillinger Økonomi-/regnskabsmedarbejder

Økonomi-/regnskabsmedarbejder

Grundet stor opgavetilgang søger vi en økonomi-/regnskabsmedarbejder, som har lyst og evne til at indgå i erhvervsserviceafdelingen med 3 engagerede kolleger.

De primære arbejdsområder vil være følgende

  • Bogførings- og afstemningsopgaver
  • Oprettelse af betalinger
  • Lønadministrationsopgaver fra 1 til flere hundrede medarbejdere
  • Momsafstemning/-angivelser
  • Ledelsesrapportering
  • Øvrige ad-hoc opgaver 

PKF Munkebo Eriksen Funch lægger vægt på

Du har erfaring som økonomi-/regnskabsmedarbejder og kan arbejde selvstændigt. Du kommer til at forestå det fulde bogholderi for forskellige typer erhvervsvirksomheder. Nogle af arbejdsopgaverne vil finde sted ude hos kunderne. Det er et ekstra plus, hvis du er hjemmevant i forskellige bogføringsprogrammer og har arbejdet i e-conomic. Du har formentlig en uddannelse inden for regnskab/økonomi som f.eks. Financial Controller/Finansøkonom eller lignende.

Du er vant til at holde hovedet koldt i travle situationer. Du brænder for økonomiområdet med alle dets interessante faglige udfordringer. Du kender til skarpe deadlines og vigtigheden af at være fleksibel, resultatorienteret og gerne up to date omkring praktisk erfaring af nyere dato med økonomi og rapporteringsopgaver.

PKF Munkebo Eriksen Funch tilbyder

Et alsidigt job, hvor du arbejder i et uformelt og engageret miljø med attraktive ansættelsesvilkår og gode personaleforhold. Du kan selv vælge om stillingen er på fuld tid eller på deltid.

PKF Munkebo Eriksen Funch har stor erfaring i alle de traditionelle revisorydelser og har en førende position inden for sit felt. Vi er medlem af PKF Global, et stærkt verdensomspændende revisorsamarbejde, og Revisorgruppen Danmark, landets største og stærkeste sammenslutning af uafhængige revisionsfirmaer.

Vi er centralt placeret i Glostrup tæt på offentlige transportmuligheder. Der er gode og gratis parkeringsforhold og vi er ca. 25 medarbejdere. 

Send din ansøgning og CV snarest til regnskab@pkf.dk mærket ”Økonomi-/regnskabsmedarbejder”. Vi interviewer løbende. Tiltrædelse snarest mulig.

Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.